OVER CONSCIENT WIMPERS EN WENKBRAUWEN   Conscient Wimpers en Wenkbrauwen is geen gewone salon in Assen. Onze passie ligt bij het mooi maken van een oogopslag, daarom behandelen wij alleen de wimpers en wenkbrauwen. Door middel van diverse workshops en opleidingen te volgen blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Hilda Corpier, eigenaresse Wimper en wenkbrauw specialist allround, Kleur en kledingstylist all round, docent kleur en kledingadvies, visagiste, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en officieel depositair van John van G make-up en Anastasia Beverly Hills. Keywords van Hilda  zijn passie, enthousiasme, persoonlijke aandacht, begeleiding, en inspirerend.  Salon Conscient is gevestigd in het hartje van Assen, provincie Drenthe.Op enkele minuten lopen van de studio vindt u winkels en leuke restaurants.Een bezoekje aan de binnenstad van Assen is dus goed te combineren met een workshop of een behandeling.
OVER CONSCIENT WIMPERS EN WENKBRAUWEN   Conscient Wimpers en Wenkbrauwen is geen gewone salon in Assen. Onze passie ligt bij het mooi maken van een oogopslag, daarom behandelen wij alleen de wimpers en wenkbrauwen. Door middel van diverse workshops en opleidingen te volgen blijven wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche.   Hilda Corpier, eigenaresse Wimper en wenkbrauw specialist allround, Kleur en kledingstylist all round, docent kleur en kledingadvies, visagiste, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en officieel depositair van John van G make-up en Anastasia Beverly Hills. Keywords van Hilda  zijn passie, enthousiasme, persoonlijke aandacht, begeleiding, en inspiratie.
Conscient Wimpers & Wenkbrauwen
       Conscient        Singelpassage 4 Assen-Drenthe        info@wimpersenwenkbrauwen.nl
Salon Conscient is gevestigd in het hartje van Assen Drenthe. Op enkele minuten lopen van de studio vindt u winkels en leuke restaurants.Een bezoekje aan de binnenstad van Assen is  goed te combineren met een workshop of een behandeling.