ONLINE AFSPRAAK MAKEN
Salon Conscient Wenkbrauw Beauty is gevestigd samen met Corine Wax Beauty en Perfectforyou naildesign. U kunt op deze locatie bij Conscient terecht voor wenkbrauwstyling, lashlift, schoonheidsbehandelingen. Bij Corine voor het waxen van het hele lichaam ( www.waxbeauty.nl) Ipl ontharen, en voor de nagelstyling bij Tamara (www.perfect4youbytamara.nl )
De salon
Conscient Wenkbrauw Beauty is dé wenkbrauw & beautysalon in Assen waar wij met passie werken om bij jou de perfecte wenkbrauw te creëren. Omdat ieder gezicht anders en uniek is bespreken wij altijd samen hoe de beste wenkbrauw vorm en kleur bereikt kan worden. De wenkbrauwen worden zorgvuldig gemeten en in de juiste vorm gebracht. Ervaar het verschil! Een goed verzorgd uiterlijk stopt niet bij de wenkbrauwen. Voor een ontspannende of huidverbeterende behandeling kunt u ook bij ons terecht. U kunt kiezen uit verschillende treatments en rituelen van het merk Puurr. Onze salon is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen en parkeren kan gratis voor de deur. U kunt plaats nemen in onze stijlvolle wachtkamer op de eerste verdieping.
Als jong meisje was ik al weg van alles wat met Beauty en styling te maken had. De opleiding tot schoonheidsspecialiste was voor mij een logische keuze. Jarenlang werkte ik in een luxe drogisterij en zorgde daar voor de cosmetica en parfumerie afdeling. In 2008 heb ik Conscient opgericht, eerst op het gebied van kleur, make-up en styling advies en in 2012 kwam de salon erbij. Tegenwoordig richt ik mijn vooral op wenkbrauwstyling en alles wat daarbij komt kijken. Ik geef het liefst een combinatie behandeling van wenkbrauwstyling met een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. Na afloop de spiegel geven en telkens weer ontdekken hoe belangrijk wenkbrauwen in een gezicht zijn daar word ik blij van!”
Hilda Corpier Eigenaresse
Tamara Vinke
De Salon
Conscient Wenkbrauw Beauty is dé wenkbrauw & beautysalon in Assen waar wij met passie werken om bij jou de perfecte wenkbrauw te creëren. Omdat ieder gezicht anders en uniek is bespreken wij altijd samen hoe de beste wenkbrauw vorm en kleur bereikt kan worden. De wenkbrauwen worden zorgvuldig gemeten en in de juiste vorm gebracht. Ervaar het verschil! Een goed verzorgd uiterlijk stopt niet bij de wenkbrauwen. Voor een ontspannende of huidverbeterende behandeling kunt u ook bij ons terecht. U kunt kiezen uit verschillende treatments en rituelen van het merk Puurr. Onze salon is gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen en parkeren kan gratis voor de deur. U kunt plaats nemen in onze stijlvolle wachtkamer op de eerste verdieping. Hilda Corpier Eigenaresse Als jong meisje was ik al weg van alles wat met Beauty en styling te maken had. De opleiding tot schoonheidsspecialiste was voor mij een logische keuze. Jarenlang werkte ik in een luxe drogisterij en zorgde daar voor de cosmetica en parfumerie afdeling. In 2008 heb ik Conscient opgericht, eerst op het gebied van kleur, make-up en styling advies en in 2012 kwam de salon erbij. Tegenwoordig richt ik mijn vooral op wenkbrauwstyling en alles wat daarbij komt kijken. Ik geef het liefst een combinatie behandeling van wenkbrauwstyling met een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling. Na afloop de spiegel geven en telkens weer ontdekken hoe belangrijk wenkbrauwen in een gezicht zijn daar word ik blij van!” Tamara Vinke
Medewerkers
Conscient Wenkbrauw Beauty is gevestigd samen met Corine Wax Beauty en Perfect for you naildesign U kunt op deze locatie bij Conscient terecht voor wenkbrauwstyling, lashlift, schoonheidsbehandelingen. Bij Corine voor het waxen van het hele lichaam ( www.waxbeauty.nl) inclusief brazilian wax Ipl ontharen en voor de nagelstyling bij Tamara www.perfect4youbytamara.nl
Salon