Conscient Wimpers en Wenkbrauwen salon Singelpassage 4 9401 JC Assen - Drenthe   0592-860698
Conscient is gevestigd in het centrum van Assen. Conscient deelt het pand met kapsalon Gouden schaar (let op: naast Conscient zit Yves rocher) Op enkele minuten lopen van de studio vindt u winkels en leuke restaurants. Een bezoekje aan de binnenstad van Assen is daarom goedte combineren met een behandeling Conscient zit midden in het centrum van Assen. De Singelpassage is niet te bereiken per auto. Gebruik parkeergarage:  DrentsMuseum  Torenlaan 18  Vanaf daar is het 2 min lopen.      Routebeschrijving  
! Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van uw afspraak kosteloos. Bij het maken van een afspraak gelden onze algemene voorwaarden. Deze kunt u hier downloaden. 
Openingstijden Wij werken alleen op afspraak op de volgende dagen: Maandag   9:30-17:00 Dinsdag     11:00-18:30 Donderdag 9:30-17:00 Vrijdag         9:30-17:00 Zaterdag     zie online agenda Afspraak inplannen U kunt gemakkelijk online een afspraak maken via bovenstaande link. Wanneer u voor het eerst een afspraak maakt moet u een account aanmaken. Na het maken van een afspraak krijgt u direct een bevestiging per email. Hebt u deze email niet ontvangen neem dan contact op, mogelijk is u afspraak niet bevestigd. Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u bellen met 0592-860698 , spreek aub de voicemail in wanneer wij in behandeling zijn.  
 info@wimpersenwenkbrauwen.nl
Let op! Kijk in onze online agenda voor de actuele openingstijden. Om al onze klanten te voorzien van een plekje plannen we soms extra dagen bij op woensdag en zaterdag. Onze salon word druk bezocht, plan op tijd uw afspraak in om teleurstelling te voorkomen, de wachttijd kan 2 weken zijn.
Locatie
Conscient Wimpers en Wenkbrauwen salon Singelpassage 4 9401 JC Assen - Drenthe   0592-860698
 info@wimpersenwenkbrauwen.nl
Wij werken alleen op afspraak op de volgende dagen: Maandag     9:30-17:00 Dinsdag     11:00-18:30 Donderdag 9:30-17:00 Vrijdag        9:30-17:00 Zaterdag    zie online agenda Workshops zijn ook mogelijk op de avonden Afspraak inplannen U kunt gemakkelijk online een afspraak maken via bovenstaande link. Na het maken van een afspraak krijgt u direct een bevestiging per email. U dient voor de eerste keer een account aan te maken, dit kunt u het beste met een laptop of pc doen. Hebt u geen bevestigings email ontvangen neem dan contact op, mogelijk is u afspraak niet bevestigd. Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u bellen met 0592-860698 , spreek aub de voicemail in wanneer wij in behandeling zijn. Let op! Kijk in onze online agenda voor de actuele openingstijden. Om al onze klanten te voorzien van een plekje plannen we soms extra dagen bij op woensdag en zaterdag. Onze salon word druk bezocht, plan op tijd uw afspraken in om teleurstelling te voorkomen, de wachttijd kan 2 weken zijn.  
! Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van uw afspraak kosteloos. Bij het maken van een afspraak gelden onze algemene voorwaarden. Deze kunt u hier downloaden. 
Conscient zit midden in het centrum van Assen. De ingang is in kapsalon gouden schaar ( nr 4) (Let op; naast Conscient zit schoonheidssalon Yves rocher, hier moet u niet naar binnen) De Singelpassage is niet te bereiken per auto. Navigeer naar parkeergarage:  DrentsMuseum  Torenlaan 18 Vanaf daar is het 2 min lopen.   Routebeschrijving  
Conscient Wimpers & Wenkbrauwen
.