cryolipolyse
Heeft u last van hardnekkige vetrolletjes op de buik, heupen, taille, rug of bovenarmen? Cryolipolyse behandeling kan dé oplossing zijn! Het is dé methode om dat randje vet dat met sporten en diëten maar niet weg gaat definitief te laten verminderen. Cryolipolyse is behandeling waarbij plaatselijk vet wordt verminderd door koeling. Het is bewezen dat vetcellen niet tegen extreme kou kunnen waardoor ze kristalliseren en het lichaam ze op een natuurlijke manier zal afvoeren. De eerste veranderingen zijn zichtbaar na 45 dagen en kunnen doorgaan tot 4 maanden na de behandeling. De huid heeft hierdoor voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvorm aan te passen. Na 1 behandeling is de vetcellaag gemiddeld 25% dunner! De afgebroken vetcellen komen niet meer terug. Afhankelijk van de dikte van de vetcellaag kunt u meerdere behandelingen met een tussenpoos van 5 weken op 1 zone ondergaan. Gemiddeld kiest men voor 3 behandelingen. Het is geen methode om af te vallen, u zult wel zichtbaar centimeters verliezen. Cryolipolyse heeft zich bewezen als effectief tegen hardnekkig vet. Het is 2010 goedgekeurd door de Europeese Unie. Hoe verloopt een behandeling? Een behandeling duurt een uur. Bij de eerste keer nemen we een intake en een gezondheidsvragenlijst af en kijken we samen welk resultaat je kunt verwachten. Na de intake plaatsen we een beschermend membraam en een vacuüm kop op het gewenste gebied. Deze kop zuigt het gebied langzaam en op en maakt het eerst warm om vervolgens te gaan koelen tot wel -8 graden. Hoe voelt een behandeling? Het vacuüm zuigen van de huid kan in het begin wat trekkerig aanvoelen. Dit gevoel verdwijnt na ongeveer10 minuten. Het koelen verloopt langzaam waardoor de huid rustig went aan de kou. Ook dit wordt meestal niet als vervelend ervaren. Na de behandeling voelt de huid koud aan en masseren we deze tot de doorbloeding weer terug normaal is. Klanten ervaren roodheid, blauwe plekken, een tintelend gevoel of gevoelloosheid na de behandeling, sommige klanten ervaren ook stijfheid van de huid, tijdelijk witter worden van de huid, krampjes, spier spasmes, jeuk of extra gevoeligheid, maar dit is tijdelijk en zal na een aantal dagen tot 2 weken verdwijnen. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 2- 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld 5 weken. Omdat vetcellen zich kunnen vergroten/ opblazen en splitsen kan het zijn, dat afhankelijk van onder andere de levensstijl, 1 of enkele onderhoudsbehandelingen per jaar benodigd zijn. Het is erg belangrijk in de periode na de behandeling uw gewicht op peil te houden, zo is het eindresultaat zuiver meetbaar.
Voor wie is het niet geschikt? Voor de volgende aandoeningen raden we aan eerst contact op te nemen - Huidletsel - Hartkwalen - BMI boven 30 ( in overleg) - Ernstige ziekte - Huidziekte - Diabetes - Leveraandoening - Zwangerschap ( of pas bevallen) - Epilepsie - Ontstekingen - Personen onder de 18 jaar
Voor wie is het geschikt? De cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, taille, heupen, bovenbenen, rug en armen. De vet laag aanwezig direct onder de huid kan worden behandeld. Deze vetlaag is doorgaans minder goed doorbloed doordat de vetcellen dicht tegen elkaar aan gedrukt zitten. Daarom is deze met dieet en sporten moeilijk aan te pakken. Elke behandeling roomt een laagje tussen de vetcellen weg.
Cryolipolyse ( figuur correctie)
Voordelen Cryolipolyse - Bewezen effectief - Pijnloos - Geen chirugische ingreep - Geen hersteltijd
Prijs Behandeling 60 minuten € 99,00 Kuur * 3 behandelingen € 270,00 4 behandelingen € 340,00 5 behandelingen € 410,00 * voorwaarden kuur Behandeling in dezelfde zone De kuur in 1 keer voldoen, een kuur is 12 maanden geldig U krijgt bij stoppen geen geld retour alleen bij ernstige ( aantoonbare) ziekte Afspraak maken? De behandelingen zijn in te plannen op maandag en zaterdag bij Hilda via onderstaande online agenda, en op donderdag en vrijdag bij Corine via www.waxbeauty.nl. Voor een afspraak op dinsdag of woensdag willen we u vragen contact op te nemen per e-mail info@wenkbrauwbeauty.nl Het is natuurlijk mogelijk een gratis informatie afspraak in te plannen.
Ongewenst vet dat moeilijk verdwijnt met dieet of sport?
In een vacuum worden vetcellen gekoeld tot -8 graden
Door de koeling vernietigen de vetcellen zichzelf en het lichaam voert ze af
Na 45 dagen is de afname van vet voelbaar
cryolipolyse
Tijdens en na de behandeling: Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het gevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is het absorptievermogen van de huid verhoogd. Het betekent ook dat deze producten intensiever werken en ook intensiever voelen. De huid is namelijk gevoeliger na de Bio kruidenpeeling. Dit kan geen kwaad, het is een teken dat de huid aan het werk gezet wordt. Eventuele roodheid na de behandeling trekt snel vanzelf weg. Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering is per persoon verschillend en afhankelijk van het huidtype. Soms voelt de huid in deze periode wat droger aan. Een volle crème houdt de huid soepel en zorgt dat de schilfertjes minder zichtbaar zijn. Bij een Bio kruidenpeeling ontvangt u van ons tijdelijk een gratis dry oil t.w.v €4,99 voor de eerste 2 dagen.
Prijs
Heeft u last van hardnekkige vetrolletjes op de buik, heupen, taille, rug of bovenarmen? Cryolipolyse behandeling kan dé oplossing zijn! Het is dé methode om dat randje vet dat met sporten en diëten maar niet weg gaat definitief te laten verminderen. Cryolipolyse is behandeling waarbij plaatselijk vet wordt verminderd door koeling. Het is bewezen dat vetcellen niet tegen extreme kou kunnen waardoor ze kristalliseren en het lichaam ze op een natuurlijke manier zal afvoeren. De eerste veranderingen zijn zichtbaar na 45 dagen en kunnen doorgaan tot 4 maanden na de behandeling. De huid heeft hierdoor voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamsvorm aan te passen. Na 1 behandeling is de vetcellaag gemiddeld 25% dunner! De afgebroken vetcellen komen niet meer terug. Afhankelijk van de dikte van de vetcellaag kunt u meerdere behandelingen met een tussenpoos van 5 weken op 1 zone ondergaan. Gemiddeld kiest men voor 3 behandelingen. Het is geen methode om af te vallen, u zult wel zichtbaar centimeters verliezen. Cryolipolyse heeft zich bewezen als effectief tegen hardnekkig vet. Het is 2010 goedgekeurd door de Europeese Unie. Hoe verloopt een behandeling? Een behandeling duurt een uur. Bij de eerste keer nemen we een intake en een gezondheidsvragenlijst af en kijken we samen welk resultaat je kunt verwachten. Na de intake plaatsen we een beschermend membraam en een vacuüm kop op het gewenste gebied. Deze kop zuigt het gebied langzaam en op en maakt het eerst warm om vervolgens te gaan koelen tot wel -8 graden. Hardnekkig vet dat moeilijk verdwijnt met sport of dieet. Hoe voelt een behandeling? Het vacuüm zuigen van de huid kan in het begin wat trekkerig aanvoelen. Dit gevoel verdwijnt na ongeveer10 minuten. Het koelen verloopt langzaam waardoor de huid rustig went aan de kou. Ook dit wordt meestal niet als vervelend ervaren. Vacuumkoeling tot -8 graden Na de behandeling voelt de huid koud aan en masseren we deze tot de doorbloeding weer terug normaal is. Klanten ervaren roodheid, blauwe plekken, een tintelend gevoel of gevoelloosheid na de behandeling, sommige klanten ervaren ook stijfheid van de huid. Door de koeling vernietigen de vetcellen zichzelf en het lichaam voert ze af. Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 2- 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van gemiddeld 5 weken. Omdat vetcellen zich kunnen vergroten/ opblazen en splitsen kan het zijn, dat afhankelijk van onder andere de levensstijl, 1 of enkele onderhoudsbehandelingen per jaar benodigd zijn. Het is erg belangrijk in de periode na de behandeling uw gewicht op peil te houden, zo is het eindresultaat zuiver meetbaar.
Na 45 dagen is de afname van vet voelbaar
Voor wie is het geschikt? De cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, taille, heupen, bovenbenen, rug en armen. De vet laag aanwezig direct onder de huid kan worden behandeld. Deze vetlaag is doorgaans minder goed doorbloed doordat de vetcellen dicht tegen elkaar aan gedrukt zitten. Daarom is deze met dieet en sporten moeilijk aan te pakken. Elke behandeling roomt een laagje tussen de vetcellen weg.
Voor wie is het niet geschikt? Voor de volgende aandoeningen raden we aan eerst contact op te nemen - Huidletsel - Hartkwalen - BMI boven 30 ( in overleg) - Ernstige ziekte - Huidziekte - Diabetes - Leveraandoening - Zwangerschap ( of pas bevallen) - Epilepsie - Ontstekingen - Personen onder de 18 jaar
Prijs Behandeling 60 minuten € 99,00 Kuur * 3 behandelingen € 270,00 4 behandelingen € 340,00 5 behandelingen € 410,00 * voorwaarden kuur Behandeling in dezelfde zone De kuur in 1 keer voldoen, een kuur is 12 maanden geldig U krijgt bij stoppen geen geld retour alleen bij ernstige ( aantoonbare) ziekte Afspraak maken? De behandelingen zijn in te plannen op maandag en zaterdag bij Hilda via onderstaande online agenda, en op donderdag en vrijdag bij Corine via www.waxbeauty.nl Voor een afspraak op dinsdag of woensdag willen we u vragen contact op te nemen per e-mail info@wenkbrauwbeauty.nl Het is natuurlijk mogelijk een gratis informatie afspraak in te plannen.